Scroll Top
Said IT.no

INGEN SYSTEMER SKAL LIDE UNDER IT-SUPPORT AV SAID

Er IT-systemet ditt nede? Da er det store muligheter for at du kommer i prat med Said Sheekh når du kontakter support hos IT.no. Han kombinerer studier i webutvikling med fulltidsjobb som Junior IT Consultant hos oss. Dermed bistår han med at deres IT-tjenester fungerer som de skal. 

– Det står ikke stille når man er på jobb, og noe av det jeg syntes er ekstra givende er at vi får inn nye saker hele tiden. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene, og det at ingen dager er like har liksom blitt den nye normalen. Jeg er allerede spent på hva neste uke vil bringe, forteller Said. 

En passende jobb til en som også på fritiden setter pris på nye inntrykk, og er aktivt opptatt av alt fra film og kultur til å være med venner.

Said har hatt flere jobber tidligere, bl.a. innenfor teknisk support, samt også salg. 

– Det at IT.no er et mindre og “yngre” selskap gjør at man får litt flere muligheter enn man som regel gjør i større bedrifter. Man er tett på alle avdelinger, og få dermed med seg helheten. Vi jobber som et team, og det er alltid noen som bidrar til å hjelpe om man skulle trenge det, fortsetter Said. 

Læringskurven har vært bratt fra da han startet i IT.no for bare noen måneder siden, og Said innrømmer at det kjentes dramatisk ut da man fikk beskjed om at IT-systemer var nede i løpet av de første arbeidsdagene, uten at man var ferdig opplært. 

– Heldigvis har man folk rundt seg til å bistå i opplæringen, og med Aleksander som nærmeste leder har jeg lært utrolig mye på kort tid. Det er alltid nye saker å sette seg inn i, men jeg føler meg allerede veldig trygg i mine oppgaver, sier Said. 

Av ting han ser frem til er det å bli enda bedre kjent med kollegaer, og fortsette å vokse i jobben. Når siste eksamen leveres inn om bare få uker har han også mer tid til akkurat dette. 

– Man føler seg godt ivaretatt i jobben, og det er en sosial gjeng også på fritiden. Noen av oss har dratt og buldret etter jobb, eller vi samles og spiser middager sammen. Om det går en stund uten at man har gjort noe sosialt, passer lederne på å pushe på slik at det skjer, avslutter Said.