La oss ta en dialog og finne den beste løsningen for dere
IT-analyse tilbys kostnadsfritt
Skyjtjenester
Vårt fokus er å finne den beste løsningen til deres behov, vi "pusher" ikke løsninger som er gunstige for oss og tredjeparter men skrddersyr løsninger som gir dere en god kundeopplevelse og sørger for et langvarig sarmarbeide.
On prem

Vi gir dere tjenestene deres via en On-Prem løsning som tilbys i deres nettverk til de rette brukerne. Den kan enkelt skaleres opp og gir en veldig god ytelse ettersom løsningen står inne i det lokale nettverket.

Her har vi/dere fullt eierskap og kontroll til hele løsningen ende-til-ende. En ytterligere fordel er at ingen tredjeparter overser deres data utenom oss, og dere. All data og programvare er allikevel tilgjengelig hvor enn dere befinner dere.

Offentlig Sky

Dette er den mest kjente tjenesten. Her ligger deres verktøy og filer i tredjeparts datasenter. Dere henter all nødvendig informasjon over internettilknytningen deres. Her deler dere på lagringsenhetene med andre organisasjoner og eksempelvis Microsoft Azure står for sikkerheten og fordelingen.

Her settes eierskapet bort til tredjepart. Vi setter opp , drifter og supporterer løsningen for dere.

Hybrid Sky

Her kombineres On-Prem og Offentlig Sky. All deres data er tilgjengelig både lokalt, men også i eksternt datasenter. Dere velger hvilke tjenester som skal ligge hvor. Eksempelvis applikasjoner til kunder kan ligge offentlig, men egne lokalt.

Fordelen med den Hybride Skyen er at du får "det beste av to verdener". Ytelsen og kostnadseffektiviteten til lokalt hardware i "On-Prem", men tryggheten i å ha alt tilgjengelig. Eksempelvis ved strømbrudd, naturkatastrofer eller lignende er fortsatt dataen tilgjengelig over den Offentlige Skyen.

Skykunde: QISpace referanse

© Copyright 2020 – 2024 IT.no AS