Scroll Top
Hemsedal skole_MDH Arkitekter

Effektive kommunikasjonsløsninger til arkitektkontoR

MDH Arkitekter skaper funksjonelle og bærekraftige rom. Avanserte digitale verktøy og koordinering av arbeidsoppgaver på tvers av store prosjekter, fordrer at IT-løsningene fungerer sømløst. Dette sørger IT.no for. 

– På vårt kontor er vi 14 medarbeidere som jobber med en rekke offentlige prosjekter, inkludert skoler, studentboliger og kollektivtransport. Arbeidet vårt strekker seg fra nybygg til rehabilitering av eksisterende strukturer, noe som krever et tett samarbeid med ulike faggrupper, forteller Helge Lunder – arkitekt og partner i MDH Arkitekter. 

Sammen med Minna Riska og Dagfinn Sagen startet han arkitektkontoret i 2010. I dag deler de lokaler med Transborder Studio, et annet arkitektkontor, i sentrum av Oslo. 

– Vi ble kjent med IT.no via Transborder Studio og likte godt forretningsmodellen deres, som er det motsatte av hva vi har opplevd i forbindelse med tidligere IT-leverandører. Normalt betaler man for support per time, men hos IT.no betaler vi en fastpris hvor support er inkludert. Dette gir god forutsigbarhet og en opplevelse av at man enkelt kan ta kontakt når som helst, sier Helge. 

En stor del av arbeidsdagen handler om å være i dialog med andre prosjektpartnere som ingeniører, prosjektledere og interiørdesignere. 

 

- Gode kommunikasjonsløsninger er essensielt, og IT.no har vært til stor hjelp med oppsett av Microsoft 365, inkludert Teams, som er en løsning vi er veldig fornøyd med. Også her har vi god tilgang til support og opplæring når det skulle være behov, avslutter Helge.

*Illustrasjonsbilde viser Hemsedal Skole, et prosjekt av MDH Arkitekter.

Les mer om MDH Arkitekter her.