P S Eiendom IT.no

Investering i eiendom – og iT-tjenester

Da PS Eiendom AS så etter en ny partner på IT-leveranser falt valget på IT.no. Svein Gustav Hovland jobber som Eiendoms- og investeringsdirektør i selskapet som forvalter 80 000 kvm. eiendom, i hovedsak næringseiendom, samt 200 leiligheter i Oslo. Han var også utnevnt IT-mann på huset – helt til han møtte Head of Growth i IT.no, Thomas.

– Samarbeidet med IT.no startet med at noen leietakere i kontorbygget vårt trengte fiber på kort varsel. Den tidligere IT-partneren vår opererte med 6 ukers ventetid, og siden jeg allerede var i dialog med Thomas og IT.no spurte jeg om de kunne levere fiber – og at vi trengte det i løpet av 2-3 dager. De var raskt på ballen, som de også har vist seg å være i ettertid, og i dag kaller vi bare Thomas “Mr. Fix IT”, forteller Svein Gustav. 

I etterkant av fiber-leveransen har IT.no gått over til å bli fullstendig IT-leverandør for P S Eiendom.

 

- Valget falt på IT.no først og fremst fordi de var fremoverlente og løsningsorienterte. Vi setter også pris på å samarbeide med mindre selskaper vi opplever er enkle å kommunisere med og leverer raskt, men på et høyt faglig nivå, sier Svein Gustav.

Fra kontorlokalene til PS Eiendom i Oslo sentrum jobber Svein Gustav og hans 7 kollegaer med forvaltning av 80 000 kvm. eiendom. Til dette behøver man gode IT-tjenester.

– IT.no leverer kjapt og greit på alle områder. Nå ser vi på nye løsninger for lyd- og videosystemer til møterommene våre. I en slik prosess er IT.no gode rådgivere og setter oss i kontakt med deres samarbeidspartnere på området. Når det kommer til support er de tilgjengelige når vi trenger de, lydhøre og leverer til våre forventninger, avslutter Svein Gustav. 

© Copyright 2020 – 2024 IT.no AS