Bilde med neon grafikk

RENOVASJON og IT-innovasjon

Rich.Steen jobber aktivt med innovative tilnærminger til renovasjonsbransjen, og er et kjent skue i nærmiljøet for mange. På Grorud i Oslo sitter leverandør av JOAB i Norge – Tom Wiger og hans 20 kollegaer i Rich.Steen. Her jobber de med salg av nyprodukter og verksteddrift på et stort spekter av utstyr innen renovasjon og gjenvinning. IT.no sikrer at deres IT-løsninger til enhver tid fungerer, samt utvikler nye internsystemer til bedriften.

– Vi har jobbet med IT.no siden slutten av 2022, og mtp. at vi er en liten bedrift uten egen IT-avdeling var dette en perfekt løsning for oss. Leveransene har så langt vært over all forventning, og vi er veldig godt fornøyd med både service og oppfølging. Om vi har noen ønsker eller lurer på noe, er IT.no gode på å finne løsninger til oss. Og finnes det ikke, så kan de også utvikle det, forteller Tom.

 

Rich.Steen og IT.no

Han har jobbet i Rich.Steen siden 2014 og tar over som daglig leder 1. september i år. Dermed er han også en sentral del i prosessen om å utvikle nye systemer for deres internkommunikasjon og informasjonsflyt. 

- Vi har lenge sett behov for bedre kommunikasjonsløsninger og styringssystemer, og IT.no har vært til god hjelp! Deres utviklere bygger opp en egen intranett-løsning med systemmoduler tilpasset våre behov, og per i dag er 4 av 6 på plass. Vi er foreløpig veldig fornøyde og ser frem til fortsettelsen.

Renovasjons- og gjenvinningsbransjen er et marked i stadig endring og Rich.Steen sørger for å bistå kundene deres med teknologiske løsninger som gir flere muligheter og økonomiske fordeler når det kommer til investeringer i sikkerhet, miljø og drift. 

– Etter at vi byttet til IT.no har vi fått god hjelp med rådgivning tilknyttet alt av våre IT-systemer. De er proaktive og gode sparringspartnere når det kommer til løsninger og alternativer til avtaler og tjenester, slik at vi kan drifte på best mulig måte, avslutter Tom. 

 

© Copyright 2020 – 2024 IT.no AS