Marketer Tech i samarbeid med IT.no

UTvikling av eiendomsteknologi krever gunstige IT-tjenester

I Marketer har Tarik Mustedanagic og hans kollegaer en visjon om å utvikle teknologi som gir kundene deres mulighet til å selge eiendom raskere og smartere. Da Europas ledende leverandør av eiendomsteknologi innen salg og markedsføring skulle flytte inn i nye lokaler i Oslo så de etter en IT-leverandør som kunne sies å jobbe i tråd med visjonen deres – raskt og smart.

– Noe av det vi utvilsomt er mest fornøyd med etter å ha valgt IT.no er hvor tilgjengelig de er, forteller Tarik Mustedanagic. 

Han forteller om et tilfelle de hadde med feil hos en tidligere nettleverandør i de forrige, midlertidige kontorlokalene deres, hvor en av IT.nos medarbeidere sto på døren etter bare 20 minutter og løste feilen umiddelbart. 

Marketer begynte så smått å jobbe med IT.no i nettopp disse midlertidige kontorlokalene for ca. et år siden. Opplevelsen av svært behjelpelige medarbeidere gjorde at det var et enkelt valg å fortsette samarbeidet da de flyttet inn i nye lokaler. 

– Som leverandør har de virkelig tatt eierskap til navnet sitt – IT.no. Noe av det som gjør de unike er at de ikke bare leverer oppsett og support; De har også et lager av varer, leverer selve nettlinjen gjennom sine partnere og sånn sett fikser de alt fra linje, til oppsett, utstyr, reklamasjoner og så videre. IT.no er utrolig løsningsorienterte, og dette er noe som gjenspeiler seg gjennom hele organisasjonen – fra Kitty på regnskap, til montørene på gulvet. Det er alltid en “vi fikser det”-holdning, fortsetter Tarik.

Marketer er i dag en gruppe på 14 selskaper med 140 ansatte i 15 ulike land. Som et selskap i stadig vekst er pris et viktig element.

 

- Kombinasjonen av leveransen, og at IT.no er såpass konkurransedyktige på pris, er viktig for oss. At de har eid hele prosessen fra A til Å, og at vi som kunde "kun" behøver å se over praktiske ting som avtalene – det er en luksus i en hektisk hverdag, avslutter Tarik.

© Copyright 2020 – 2024 IT.no AS